Mi a Kenguru Goldnál a legnagyobb hangsúlyt az éjszakákra helyezzük. Kutató orvosokkal és alvás tanácsadókkal együtt dolgoztunk ki baba ruháinkat és hálózsákjainkat, azért, hogy ne csak designban, de biztonsági és kényelmi szempontokból is a legjobbnak minősüljenek.

A legfontosabb „szabály” éjszakára a hálózsák használat. A takaró balesetek sajnos nagyon gyakoriak, és fontos, hogy mindenki tisztába legyen azzal az előírással, hogy a csecsemőket 1 éves korukig éjszaka csak hálózsákban szabad altatni, takaróval betakarni tilos és életveszélyes. Emellett az is fontos, hogy a kiságyban ne legyen semmi fulladást okozó egyéb dolog, textílpelus, plüss állat, párna.. Csak egy jól illeszkedő lepedő legyen a matracon.

Éjszaka csakúgy, mint a kihülés a túlmelegedés is nagyon veszélyes tud lenni, így fontos, hogy ne öltöztessük túl gyermekeinket. Mindig a szobahőmérséklethez megfelelő vastagságú hálózsákot válasszunk és ez alapján öltöztessük őket alá. Ezzel kapcsolatban részletesebb útmutató a „Tog-kisokos” fül alatt található, de ha bármi kérdés még felmerülne, nyugodtan lehet keresni Fannit, aki alvás tanácsadóként praktizál a Kenguru Gold termékfejlesztése mellett. (+36704250301)

Babahálózsákjaink megalkotásakor minden biztonsági funkciót szem előtt tartottunk. Vállpatentok teszik lehetővé a megfelelő nyakkörtérfogatot, hogy elkerüljük a hálózsákba csúszást. A megfelelő méretre való állítással akár 4 hónapon keresztül is ki tudjuk használni az első méretet. Hónaljszűkítő patenttel is rendelkeznek hálózsákjaink, azért, hogy az első időszakban a kis kezük se tudjon becsúszni a hálózsákba. Minden hálózsákunk ujjatlan megoldású, így biztosítva a szabad párologtatást. Továbbá lefele záródó cipzárral vannak ellátva, hogy ha hason aludna gyermekünk ne nyomja meg a mellkasukat a cipzár fej.

Egy hálózsák megvétele egy befektetés, mivel nem egy olcsó termékről van szó. Viszont ez a befektetés az egyik legfontosabb dolog gyermekünk biztonságos éjszakáiért.
Baba Hálózsákjaink
Tipegő Hálózsákjaink